ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Πείτε μας τι σκέπτεσθε και εμείς θα σχεδιάσουμε τη σκέψη σας.
Ελάτε σε εμάς με μια ιδέα, ένα πρόχειρο σχέδιο, ή ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι τι θέλετε. Θα δουλέψουμε μαζί για να το συλλάβουμε και να το υλοποιήσουμε.
Θα σχεδιάσουμε από την αρχή το κουτί ή το stand που επιλέξατε, προσαρμοσμένο απόλυτα στο ύφος του προϊόντος σας. Θα ανακαλύψουμε λύσεις για την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής χωρίς καμία θυσία στην ποιότητα, μορφή ή λειτουργικότητα.
Επιπλέον, τα στελέχη της παραγωγής συνεργάζονται με τους σχεδιαστές μας έτσι ώστε να οδηγήσουν το δικό σας ιδιαίτερο προϊόν στη σωστή παραγωγική διαδικασία.
Τελικά, αυτό που έχει σημασία, είναι να συλλάβουμε την επιθυμία σας και να την κατασκευάσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Πείτε μας τι σκέπτεσθε και εμείς θα σχεδιάσουμε τη σκέψη σας. Ελάτε σε εμάς με μια ιδέα, ένα πρόχειρο σχέδιο, ή ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι τι θέλετε. Θα δουλέψουμε μαζί για να το συλλάβουμε και να το υλοποιήσουμε.

Θα σχεδιάσουμε από την αρχή το κουτί ή το stand που επιλέξατε, προσαρμοσμένο απόλυτα στο ύφος του προϊόντος σας. Θα ανακαλύψουμε λύσεις για την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής χωρίς καμία θυσία στην ποιότητα, μορφή ή λειτουργικότητα. Επιπλέον, τα στελέχη της παραγωγής συνεργάζονται με τους σχεδιαστές μας έτσι ώστε να οδηγήσουν το δικό σας ιδιαίτερο προϊόν στη σωστή παραγωγική διαδικασία.

Τελικά, αυτό που έχει σημασία, είναι να συλλάβουμε την επιθυμία σας και να την κατασκευάσουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Επικοινωνία


Κεντρικά Γραφεία

Φιλαδελφείας 3 , 16122 Καισαριανή

Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. +30 210 7291695Εργοστάσιο


ΒΙΟΠΑ Μαρκόπουλου

Θέση Αγ. Δημήτριος 19003, Αττική

Τηλ. +30 22990 49105

info@standby.com.gr

© 2024 StandBy Bellos. All Rights Reserved. Photos: StandBy Bellos & freepik.com