ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Ξεχάστε τις υποθέσεις για συσκευασία και μεταφορά. Μεταφέρουμε το προϊόν σας στο σωστό προορισμό, έγκαιρα.
Έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε οτιδήποτε, οπουδήποτε.
Η StandBy θα συνεργαστεί μαζί σας για να εκτελεστεί η μεταφορά ακριβώς όπως χρειάζεστε. Μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα σας έτοιμα προς χρήση ή flat, στους αντιπροσώπους σας, στις αποθήκες σας, σε κέντρο διανομής ή απ’ ευθείας στους πελάτες σας. Τα προϊόντα μεταφέρονται με την κατάλληλη σήμανση, βάσει των απαιτήσεών σας, είτε πρόκειται για μεταφορά απ’ ευθείας σε εσάς είτε σε αποθήκη που θα ορίσετε. Διαθέτουμε τα μεταφορικά μέσα αλλά και συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες μεταφορικές εταιρείες, καθώς και με εθνικές ή διεθνείς εταιρείες courier και μεταφέρουμε τα προϊόντα σας οπουδήποτε θέλετε, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Ξεχάστε τις υποθέσεις για συσκευασία και μεταφορά. Μεταφέρουμε το προϊόν σας στο σωστό προορισμό, έγκαιρα.

Έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε οτιδήποτε, οπουδήποτε.

Η StandBy θα συνεργαστεί μαζί σας για να εκτελεστεί η μεταφορά ακριβώς όπως χρειάζεστε. Μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα σας έτοιμα προς χρήση ή flat, στους αντιπροσώπους σας, στις αποθήκες σας, σε κέντρο διανομής ή απ’ ευθείας στους πελάτες σας.

Τα προϊόντα μεταφέρονται με την κατάλληλη σήμανση, βάσει των απαιτήσεών σας, είτε πρόκειται για μεταφορά απ’ ευθείας σε εσάς είτε σε αποθήκη που θα ορίσετε.

Διαθέτουμε τα μεταφορικά μέσα αλλά και συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες μεταφορικές εταιρείες, καθώς και με εθνικές ή διεθνείς εταιρείες courier και μεταφέρουμε τα προϊόντα σας οπουδήποτε θέλετε, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επικοινωνία


Κεντρικά Γραφεία

Φιλαδελφείας 3 , 16122 Καισαριανή

Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. +30 210 7291695Εργοστάσιο


ΒΙΟΠΑ Μαρκόπουλου

Θέση Αγ. Δημήτριος 19003, Αττική

Τηλ. +30 22990 49105

info@standby.com.gr

© 2024 StandBy Bellos. All Rights Reserved. Photos: StandBy Bellos & freepik.com