ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ - ΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε ένας από εσάς έχει διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες και είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι μας ζητήσετε. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε διάφορα σενάρια, είτε αφορούν συσκευασία flat είτε συσκευασία μονταρισμένου προϊόντος. Πάντα με προσοχή σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως διαστάσεις, βάρη και με την κατάλληλη σήμανση. Έχουμε τη δυνατότητα να ενσωματώσουμε τα προϊόντα σας στην κατασκευή (όπως, για παράδειγμα, έτοιμα displays καλλυντικών ή δωροσυσκευασίες) για να φτάσουν στους πελάτες ή τις αποθήκες σας χωρίς άλλες εργασίες από εσάς.
Θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο και θα σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΣΥΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

Αναγνωρίζουμε ότι κάθε ένας από εσάς έχει διαφορετικές ανάγκες και δυνατότητες και είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι μας ζητήσετε.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε διάφορα σενάρια, είτε αφορούν συσκευασία flat είτε συσκευασία μονταρισμένου προϊόντος. Πάντα με προσοχή σε λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως διαστάσεις, βάρη και με την κατάλληλη σήμανση.

Έχουμε τη δυνατότητα να ενσωματώσουμε τα προϊόντα σας στην κατασκευή (όπως, για παράδειγμα, έτοιμα displays καλλυντικών ή δωροσυσκευασίες) για να φτάσουν στους πελάτες ή τις αποθήκες σας χωρίς άλλες εργασίες από εσάς.

Θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο και θα σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επικοινωνία


Κεντρικά Γραφεία

Φιλαδελφείας 3 , 16122 Καισαριανή

Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. +30 210 7291695Εργοστάσιο


ΒΙΟΠΑ Μαρκόπουλου

Θέση Αγ. Δημήτριος 19003, Αττική

Τηλ. +30 22990 49105

info@standby.com.gr

© 2024 StandBy Bellos. All Rights Reserved. Photos: StandBy Bellos & freepik.com