Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Στη Standby αναμιγνύουμε δημιουργικότητα, τεχνολογία, δεξιοτεχνία και σκληρή δουλειά για να κατασκευάσουμε τις ιδέες σας.
Έτσι, μόλις το προϊόν σας μπει σε παραγωγή, θα ξεκινήσει και η κατασκευή των καλουπιών, όσο διαρκεί η εκτύπωση, η πιθανή πλαστικοποίηση και οι λοιπές εργασίες.
Η εργασία κοπής θα ξεκινήσει αμέσως μετά και, σε περιπτώσεις που το ζητούμενο προϊόν αποτελείται από πολλά κομμάτια, τα καλούπια θα ανέβουν συγχρόνως σε διαφορετικές
μηχανές και θα έχουμε τελικό προϊόν από το πρώτο κιόλας φύλλο. Μπορούμε λοιπόν να προχωρήσουμε στη διαδικασία συγκόλλησης και συναρμολόγησης, πριν καν ολοκληρωθεί η κοπή.
Ακόμα και οι πιο απλές εργασίες εκτελούνται από απολύτως εξειδικευμένο προσωπικό, με τον ποιοτικό έλεγχο να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε φάσης της παραγωγής.
Το αποτέλεσμα είναι η ευστοχία στην ποιότητα του προϊόντος και η μεγάλη μείωση του χρόνου παραγωγής...

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Στη Standby αναμιγνύουμε δημιουργικότητα, τεχνολογία, δεξιοτεχνία και σκληρή δουλειά για να κατασκευάσουμε τις ιδέες σας. Έτσι, μόλις το προϊόν σας μπει σε παραγωγή, θα ξεκινήσει και η κατασκευή των καλουπιών, όσο διαρκεί η εκτύπωση, η πιθανή πλαστικοποίηση και οι λοιπές εργασίες.

Η εργασία κοπής θα ξεκινήσει αμέσως μετά και, σε περιπτώσεις που το ζητούμενο προϊόν αποτελείται από πολλά κομμάτια, τα καλούπια θα ανέβουν συγχρόνως σε διαφορετικές μηχανές και θα έχουμε τελικό προϊόν από το πρώτο κιόλας φύλλο.

Μπορούμε λοιπόν να προχωρήσουμε στη διαδικασία συγκόλλησης και συναρμολόγησης, πριν καν ολοκληρωθεί η κοπή. Ακόμα και οι πιο απλές εργασίες εκτελούνται από απολύτως εξειδικευμένο προσωπικό, με τον ποιοτικό έλεγχο να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε φάσης της παραγωγής. Το αποτέλεσμα είναι η ευστοχία στην ποιότητα του προϊόντος και η μεγάλη μείωση του χρόνου παραγωγής...

Επικοινωνία


Κεντρικά Γραφεία

Φιλαδελφείας 3 , 16122 Καισαριανή

Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ. +30 210 7291695Εργοστάσιο


ΒΙΟΠΑ Μαρκόπουλου

Θέση Αγ. Δημήτριος 19003, Αττική

Τηλ. +30 22990 49105

info@standby.com.gr

© 2024 StandBy Bellos. All Rights Reserved. Photos: StandBy Bellos & freepik.com